fbpx

Uslovi korištenja

Preuzimanjem ili korištenjem aplikacije, ovi uslovi se automatski primjenjuju na vas – zato ih svakako pažljivo pročitajte prije korištenja aplikacije. Ne smijete kopirati ili mijenjati aplikaciju, bilo koji dio aplikacije ili naše zaštitne znakove na bilo koji način. Nije vam dozvoljeno da pokušavate izvući izvorni kod aplikacije, a takođe ne biste trebali pokušati prevesti aplikaciju na druge jezike ili izvoditi izvedene verzije. Sama aplikacija, kao i svi zaštitni znakovi, autorska prava, prava na baze podataka i druga prava intelektualnog vlasništva povezana s njom, i dalje pripadaju nevladinoj organizaciji Paradigma.

NVO Paradigma zalaže se za to da aplikacija bude što korisnija i efikasnija. Iz tog razloga zadržavamo pravo izmjene aplikacije ili naplaćivanja njenih usluga, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Nikada vam nećemo naplatiti aplikaciju ili njezine usluge, a da vam ne postanemo vrlo jasni tačno za što plaćate.

Aplikacija Nova Moba skladišti i obrađuje lične podatke koje ste nam dostavili kako bi pružili našu Uslugu. Vaša je odgovornost zaštititi telefon i pristup aplikaciji. Zbog toga vam preporučujemo da ne izvršavate jailbreak ili rootovanje sistema, što je postupak uklanjanja softverskih ograničenja i ograničenja koja nameće zvanični operativni sistem vašeg uređaja. To bi vaš telefon moglo učiniti ranjivim na zlonamjerni softver / viruse / zlonamjerne programe, ugroziti sigurnosne funkcije vašeg telefona i moglo bi značiti da aplikacija Nova Moba neće raditi ispravno ili uopšte neće raditi.

Aplikacija koristi usluge trećih strana koje izjavljuju vlastite Uslove korištenja.

Link ka uslovima korištenja nezavisnih pružaoca usluga koje aplikacija koristi:

Trebali biste biti svjesni da postoje određene stvari za koje NVO Paradigma neće preuzeti odgovornost. Za određene funkcije aplikacije potrebna je aktivna internet veza. Veza može biti Wi-Fi ili pružaoc usluga mobilne mreže, ali nevladina organizacija Paradigma ne može preuzeti odgovornost za to da aplikacija ne radi u punoj funkcionalnosti ako nemate pristup Wi-Fi mreži i nemate dovoljno megabajta interneta za korištenje. 

Ako aplikaciju koristite izvan područja s Wi-Fi mrežom, trebate imati na umu da će se i dalje primjenjivati ​​vaši uslovi ugovora sa provajderom mobilne mreže. Kao rezultat toga, vaš mobilni operater može vam naplatiti troškove podataka za vrijeme trajanja veze dok pristupate aplikaciji ili troškove treće strane. Korištenjem aplikacije prihvaćate odgovornost za bilo koje takve troškove, uključujući troškove podataka u romingu ako aplikaciju upotrebljavate izvan svoje matične teritorije (tj. Regije ili države) bez isključivanja prenosa podataka u romingu. Ako niste platiša računa za uređaj na kojem koristite aplikaciju, imajte na umu da pretpostavljamo da ste od platiše računa dobili dozvolu za upotrebu aplikacije.

U skladu s tim, nevladina organizacija Paradigma ne može uvijek preuzeti odgovornost za način na koji koristite aplikaciju, tj. morate osigurati da vaš uređaj ostane napunjen – ako se isprazni baterija i ne možete ga uključiti da biste koristili uslugu, Paradigma NVO ne može prihvatiti odgovornost.

S obzirom na odgovornost nevladine organizacije Paradigma za vaše korištenje aplikacije, važno je imati na umu da, iako se trudimo osigurati njezino ažuriranje i ispravljanje u svakom trenutku, oslanjamo se na treće strane da nam pruže informacije kako bismo ih mogli učiniti dostupnima vama. NVO Paradigma ne preuzima odgovornost za bilo kakav gubitak, direktan ili indirektan, koji doživite kao rezultat potpunog oslanjanja na ovu funkcionalnost aplikacije.

U jednom trenutku, možda ćemo ažurirati aplikaciju. Aplikacija je trenutno dostupna na Androidu i iOS-u – zahtjevi za oba sistema (i za sve dodatne sisteme na koje odlučimo proširiti dostupnost aplikacije) mogu se promijeniti i moraćete preuzeti ažuriranja ako želite nastaviti koristiti aplikaciju. NVO Paradigma ne obećava da će uvijek ažurirati aplikaciju tako da bude relevantna za vas i / ili radi s verzijom Androida i iOS-a koju ste instalirali na svoj uređaj. Međutim, obećavate da ćete uvijek prihvatiti ažuriranja aplikacije kada vam se ponude. Možda ćemo i htjeti prestati pružati aplikaciju i možemo je prekinuti u bilo kojem trenutku, a da vas ne obavijestimo o prestanku. Ako vam ne kažemo drugačije, po bilo kojem raskidu, (a) prestaju prava i licence koje su vam dodijeljene u ovim uslovima; (b) morate prestati koristiti aplikaciju i (ako je potrebno) izbrisati je sa svog uređaja.

Izmjene ovih uslova korištenja

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naše Uslove korištenja. Stoga vam se savjetuje da povremeno pregledavate ovu stranicu radi bilo kakvih promjena. Obavijestićemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Uslova korištenja na ovoj stranici.

Ovi uslovi i odredbe stupaju na snagu 2021-02-02

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija o našim Uslovima korištenja, ne ustručavajte se kontaktirati nas na novamoba.me@gmail.com.