fbpx

Politika privatnosti

NVO Paradigma je razvila aplikaciju Nova Moba kao besplatnu aplikaciju. Ovu USLUGU pruža nevladina organizacija Paradigma bez ikakvih troškova i namijenjena je takvoj upotrebi.

Ova stranica se koristi za informiranje posjetilaca o našim pravilima prikupljanja, korištenja i otkrivanja ličnih podataka ukoliko je neko odlučio koristiti našu uslugu.

Ako odlučite koristiti našu Uslugu, pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u vezi s ovom politikom. Lični podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje usluge. Nećemo koristiti ili dijeliti vaše podatke ni sa kim, osim kako je opisano u ovoj Politici privatnosti.

Izrazi korišteni u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao i naši Uslovi i odredbe, kojima je pokrivena Nova Moba, osim ako je drugačije određeno u ovoj Politici privatnosti.

Prikupljanje i upotreba informacija

Za bolje iskustvo, tokom korištenja naše usluge, možda ćemo od vas zatražiti da nam dostavite određene podatke koji mogu identifikovati ljude, uključujući, ali ne ograničavajući se na ime, adresu e-pošte, broj telefona, adresu. Informacije koje zatražimo ćemo zadržati i koristiti ih kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Aplikacija koristi usluge nezavisnih proizvođača koje mogu prikupljati informacije korištene za vašu identifikaciju.

Link ka politici privatnosti nezavisnih pružaoca usluga koje aplikacija koristi

Log podataka

Želimo vas obavijestiti da kad god koristite našu Uslugu, u slučaju greške u aplikaciji prikupljamo podatke i informacije (putem proizvoda treće strane) na vašem telefonu pod nazivom Log podataka. Ovi log podaci mogu sadržati informacije kao što su adresa internet protokola („IP“) uređaja, naziv uređaja, verzija operativnog sistema, konfiguracija aplikacije prilikom korištenja naše usluge, vrijeme i datum upotrebe usluge i druge statistike.

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. Oni se šalju vašem pregledaču sa web lokacija koje posećujete i čuvaju se u internoj memoriji uređaja.

Ova usluga ne koristi eksplicitno ove „kolačiće“. Međutim, aplikacija može koristiti treće strane i biblioteke koje koriste “kolačiće” za prikupljanje podataka i poboljšanje svojih usluga. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti ove kolačiće i znati kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite odbiti naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove ove usluge.

Dobavljači usluga

Možemo zaposliti nezavisne kompanije i pojedince iz sljedećih razloga:

  • Da olakšamo korištenje naše uslugu;
  • Pružanje usluge u naše ime;
  • Za obavljanje usluga povezanih sa ovim uslugama; ili
  • Da nam pomogne u analizi kako se koristi naša usluga.

Korisnike ove usluge želimo obavijestiti da ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima. Razlog je izvršavanje zadataka koji su im dodijeljeni u naše ime. Međutim, oni su dužni da informacije ne otkrivaju ili koriste u bilo koje druge svrhe.

Sigurnost

Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših ličnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu. Ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem interneta ili način elektronskog skladištenja nije 100% siguran i pouzdan i ne možemo garantirati njegovu apsolutnu sigurnost.

Veze do ostalih web lokacija

Ova usluga može sadržavati linkove do drugih web lokacija. Ako kliknete na link treće strane, bićete preusmjereni na tu web lokaciju. Imajte na umu da ovim spoljnim web lokacijama ne upravljamo mi. Stoga vam toplo preporučujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih web stranica. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih nezavisnih web lokacija ili usluga.

Dječija privatnost

Ove se usluge ne plasiraju osobama mlađim od 13 godina. Mi ne prikupljamo svjesno lične podatke od djece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo lične podatke, to odmah brišemo sa svojih servera. Ako ste roditelj ili staratelj i svjesni ste da nam je vaše dijete dostavilo lične podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.

Promjene u ovoj politici privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam se savjetuje da povremeno pregledavate ovu stranicu radi bilo kakvih promjena. Obavijestićemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Ova je politika na snazi ​​od 2021-02-02

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi s našom Politikom privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas na novamoba.me@gmail.com.